Redőnyök

Fém és műanyag redőnyök gyártása, beszerelése

Műanyag, fa és alumínium redőnyök cseréje, gyártása

Műanyag, fa és fém nyílászárók gyártása és beszerelése

Redőnyrendszerekről beszélünk, mert a redőnybe az anyagától függetlenül, tehát hogy műanyag redőny, vagy alumínium redőny, tovább fejleszthetjük, más beépíthető rendszerekkel. Ilyen rendszer a szúnyogháló. A szúnyoghálóval megóvhatja otthonát, családját, üzletét, a kellemetlen, káros, és néha veszélyes rovaroktól. Nagyban fokozza a biztonság, és komfort érzetet, ezzel kellemesebbé teszi az óvott térben levők minden napjait. Nem kel este a szúnyogok és más rovarok keltette zajokra vagy csípésekre felkelni, biztosított a nyugodt alvás. Erről a teflonnal kezelt, üvegszálas szúnyogháló beépítésével gondoskodhat, ami kiváló minőségű anyagával, hosszú távon megoldja a rovarproblémákat önnek, és családjának. A beépített belső tokos redőnyt kiegészíthetjük akár naphálóval is. Ez remek megoldás, ha nem csak a vakító fény, vagy a vaksötétség közt szeretne dönteni. Nagyon szeretik ügyfeleink, mert így szórt fényt engedhetnek be a terekben, miközben ad némi hő és hangszigetelést is, még a redőny nyitott állapotában is. A nap káros sugaraitól is megóv, ám levegőt is enged egyúttal a szobába a frissebb, komfortosabb érzésért. Mivel egyúttal kizárja a kellemetlen és sokszor káros, veszélyes rovarokat is, így egyszerre 3 funkciót is ellát, egy csapásra három problémát kezelve. Hatalmas a színválaszték áll belőle rendelkezésünkre, így mindent igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani, hogy az ön által megtervezett egyedi megjelenésű otthon, irodát, üzletet varázsolhasson magának.

Motoros belső tokos rendszerünk ajánljunk mindenkinek, akinek fontos a kényelem, vagy ahol kisgyermek, idős ember is szeretné, hogy gond nélkül, minden erő nélkül használhassa árnyékolásrendszerét.

Kapcsolós motor, rádiós motor, prémium motor, és garázskapu motor is beszerelhető, attól függően mik az elképzelései az épülettel kapcsolatosan. Szakembereink, gyors, tiszta rutinos munkával szerelik fel önnek motoros redőnyeink. A kapcsoló motoros redőnyöket az ön által kiválasztott helyre szerelt, billenő kapcsolóval nyithatja, fel, vagy csukhatja le. Az elektromos rendszer és a redőnymotor védelme érdekében, billenő kapcsolókat építünk be, amik reteszzárral felszereltek, hogy egyszerre ne lehessen mind két állásba lenyomni a gombokat, annak meghibásodását okozva. Minden redőnyhöz külön billenő kapcsolót építenek be, így a kívánt mértékig lehet fel, és le mozgatni a redőnyt, csak az ujjunkkal kell a kapcsolót addig nyomni, míg a redőny eléri a várt magasságot. Kapcsoló motoros redőnyköz jó tudni, hogyan van kialakítva az elektromos rendszer, ugyanis a legtöbb esetben utólagos beépítés esetén, ez a fal megbontásával is járhat, ami további idő, és pénz veszteséget okozhat. Érdemes előre tervezni, így elsősorban az új, most épülő házakba, irodákba, üzletekbe ajánljuk ezt a megoldást.

Távirányítással is működtetheti beépített redőnyrendszereit, ha a távvezérlésű motoros rendszer választja. Ezzel ez egy modern és nagyon kényelmes megoldást választ, mellyel időt és pénzt is megtakaríthat, hisz nem kell a falat megbontani a vezetékek miatt, mivel minden megoldott a rádióhullámú távirányító segítségével. Ezzel az épület bármely pontjáról irányíthatja árnyékoló rendszerét, ami nem csak nagyon kényelmes, hanem hasznos megoldás is, hisz nem kell körbejárni és mindenhol ujjunkkal nyomva ott állni, míg leér a redőny, vagy épp amíg teljesen felemelkedik, egyszerűen gyorsan fel és le emelhetjük egy gombnyomással. Hogy minden igény kielégítő legyen, összekapcsolhatjuk a más vezérlő rendszerekkel is. A programórával, időzíthetőek a redőnyök felemelkedése, vagy lecsukódása, akár az egész épület, összes redőnye esetén, egyszerre is. Így időt spórolhatunk meg és praktikus, ha szeretnénk, hogy az üzletnyitásra magától felemelje a redőnyt, vagy a garázskapu beengedje a gépjárműveket, és nagyon kényelmes, ha szeretnénk a napfényre kelni, vagy épp minden redőnyt egyszerre leereszteni záráskor, vagy mikor otthon már eljön az alvás ideje. Fényérzékelővel is kiegészíthetjük rendszerünk, akkor az előre beállított mértékű fényt engedi csak be, nagyon kényelmes és modern megoldás mind lakásokban mind üzletekben egyaránt.

Műanyag belsó tokos redőny

Műanyag redőnyMűanyag változata kiváló azok számára, akik a régi, elöregedett faredőnyüket szeretnék korszerűsíteni, vagy akik új olcsó redőnyre vágynak, de mégis szeretnének egy jó minőségű, könnyen tisztítható, és fenntartható árnyékoló rendszert. A műanyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak, véd a káros UV sugaraktól, erős tartást ad, ugyanakkor a légkamrás kivitel, és a csapágyagyas megoldás könnyen kezelhetővé és egyszerűvé teszi használatát. Szinte bármilyen színben és formában kapható, köszönhetően a műanyag multifunkcionális anyagának. Ám nem ajánlott túl sötét színekben, hogy elkerülhető legyen a nyári tűző nap sugarai általi túlzott hő terhelés. A sötét színek ugyanis magukba szívják a napsugarakat, így a redőny lécek, idővel meghajolhatnak, eldeformálódhatnak. Sérülés, meghibásodás esetén is könnyen pótolhatóak, a műanyag alkatrészek, így nem kell a javítás miatt sokáig árnyék nélkül maradniuk. Ajtók és ablakok esetén remek választás lehet, ám nagy felületű ablakok, garázskapuk és hasonló nagy nyílászárók esetében nem ajánlott, mert ilyenkor az idő előrehaladtával a saját súlya alatt deformálódhat, megsérülhet.

Alumínium belső tokos redőny

Aluminium redőnyAz alumíniumot a gyártók szigorú gyártási követelményeknek megfeleltetve készítik, hogy megkapják a legjobb tanúsítványokat, s hogy a legjobb minőségű, és legidőtállóbb anyagból gyárthassák le redőnyeiket. A beépített alumínium redőny rendszer léceit habbal töltik fel, és porfestik. A redőnytokokat és a síneket extrudált alumíniumból készítik, hogy még a műanyag redőnyöknél is könnyebb legyen, miközben annál jóval ellenállóbb, és merevebb. Ezek a tulajdonságai kiváló választássá teszik, nagy felületű ablakok, ajtók, garázskapuk, teraszablakok árnyékoló rendszerrel való felszerelésére. Miközben a fénytől védenek, jó hang és hő szigetelők is, így pénzt és energiát is megtakaríthat a használatukkal. Mivel megvédi az ablakok, ajtók üvegeit, és így a mögötte levő berendezési tárgyakat is a nagy viharok, szelek okozta esetleges károktól, ajánlott olyan házak, épületek esetében ahol nincs szélvédett nyílászáró, vagy közel vannak kisebb fák amiknek ágai vihar esetén betörhetnék az üveget. Ezt védi ki a kiváló, és időtálló alumínium árnyékoló rendszerünk. Mivel a nap okozta hőterheléstől sem kell aggódni az alumínium anyagú redőny esetében, ezért bármilyen színben akár egész sötétekben is elérhető, hogy az ön által megálmodott színnel dobhassa fel épületeit, ezzel egyedi kinézetet kölcsönözve.

Keressen bizalommal!

Hívjon bármelyik hétköznapon és beszéljük meg elképzeléseit!