Reluxák

Műanyag, fa és alumínium redőnyök cseréje, gyártása

Miért ideális választás a reluxa?

Manapság a vásárlók számtalan árnyékolóból válogathatnak, amelyek közül nem csak a redőnyök népszerűek, hanem a reluxák is, amik számtalan előnnyel rendelkeznek, ráadásul rendkívül egyszerű kezelni és telepíteni is őket, így nem csoda, ha egyre több vevő dönt a reluxák megvásárlása mellett.

A reluxák ugyanolyan tökéletes védelmet nyújtanak az erős napsugarakkal szemben, mint a redőnyök. A különbség közöttük az, hogy a reluxákat olyan helyekre is lehet telepíteni, ahol egyáltalán nincs lehetőség a redőny kiépítésére, mivel a reluxák beszereléséhez pár lécre és csavarra van csak szükség. A reluxák mellett a fokozatos fényszabályozás is szól, amit a lamellák mozgatásával lehet elérni. A napsugarak visszaverődnek az ívelt lamellákon és vakításmentes, szórt fény érkezik a belső térbe úgy, hogy emellett a világosság alig csökken.

Végül, de nem utolsó sorban az esztétikumuk miatt is kedvelik a vásárlók a reluxákat. Hatalmas színválaszték létezik belőlük, így mindenki a saját ízléséhez és otthona színvilágához igazíthatja a beszerzésüket.

Reluxákról általában...

ReluxákA reluxákat általában lakáson belül használják mert így nincs kitéve az időjárás viszonytagságainak. A reluxa könnyen kezelhető és nagyon esztétikus. Reluxát készítünk bovdenes vagy üvegpálcás kivitelben. A bovdenes kivitelnél a fordító pálcát az ablakra szereljük. A reluxa lamella szélessége lehet 16mm-es, vagy 25mm-es. Általában a szélesebb lamella az elterjedtebb.
Reluxa készülhet fából ami szintén nagyon kedvelt árnyékolástechnikai termék. Barátságossá varázsolja otthonát. Reluxa javítását, átfűzését, bovden cseréjét is vállaljuk rövid határidővel. Ezeket a javításokat a helyszínen is el lehet végezni. A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik. Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának.
Népszerűsége részben annak köszönhető, hogy a reluxa árak még mindig rendkívül kedvezőek, ugyanakkor egy reluxa sokoldalú, ügyesen képes szabályozni a beérkező fény mennyiségét.

Keressen bizalommal!

Hívjon bármelyik hétköznapon és beszéljük meg elképzeléseit!